4 tipp, hogy jövő ilyenkor gazdagabb legyél, mint most (2018)

Ne vegyél fel újabb hitelt:

Mindenki arról álmodok, hogy egy hitel mentes világban élhessen. Ennek ellenére sokan vesznek fel újabb hiteleket még azelőtt, hogy az előzőt visszafizették volna. Törekedj arra, hogy fizesd ki a hiteleidet és ne is vegyél fel újabb hiteleket, mert különben soha nem érsz a végére. Ne feled a hitelek nagyon költségesek és nem segítik a céljaid elérését.

Gondold át vásárlásaid:

Ne vegyél meg semmit addig, amíg át nem gondoltad, hogy tényleg szükségesed van-e rá. Nagyobb kiadásokon legalább egy hetet gondolkodj.

Vizsgáld felül a szerződéseidet:

Egy régen megkötött telefon előfizetésnél, tv csomagnál vagy biztosításnál sokkal kedvezőbb ajánlatok is lehetnek a piacon. Vizsgáld felül a szerződéseidet, és ha lehet, akkor spórolj rajtuk.

Minden hónapban tedd félre a jövedelmed 10%-át:

Először a jövődre költs és csak utána minden másra. Hónap elején a jövedelmed 10%-át utald át egy megtakarítási számlára, fogd fel úgy, mint egy közüzemi számlát. Ez a pénz a jövőben a kamatos kamatnak köszönhetően megnövekszik és lehetővé teszi számodra a pénzügyi függetlenséget, melynek elérése érdekében jött létre ez az oldal is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.