2 éves lett az oldal

A mai napon ünnepli az oldal a 2. születésnapját. Két éve mikor hozzákezdtem ehhez a projekthez az volt a célom, hogy hozzásegítselek benneteket a pénzügyi szabadság eléréséhez, illetve egy pénzügyi szempontból stabilabb élethez. Örömmel olvasom azokat a visszajelzéseket, melyben arról írtok, hogy egy-egy pénzügyi problémában sikerült nektek segíteni.

Azt gondolom, hogy van még mit tanulnunk a pénzügyekről, befektetésekről, ezért a jövőben több ötletem is van, hogy hogyan fejlesztheti minden olvasó ez irányú tudását. Az ötletek között szerepel egy könyv, melyben korosztályra lebontva mutatom majd be a legfontosabb pénzügyi ismereteket, illetve egy tábor lehetősége sem kizárt az érdeklődők számára. Jelenleg azonban elég elfoglalt az életem, így ezekre még várni kell, de bízom benne, hogy idővel még több embernek tudok segíteni, hogy fejlessze pénzügyeit.

Az ünneplés alkalmából pedig összegyűjtöttem nektek, azokat a cikkeket, melyeket az elmúlt két évben legjobban szerettetek:

Jó vétel-e a gépkocsinyeremény betétkönyv?

Sokan olvassák el ezt a cikket mai napig, melynek oka, hogy kiváló ajándék lehet egy fiatal számára. De miért jó még a gépkocsinyeremény betétkönyv? A cikkből kiderül.

Visa vagy Mastercard bankkártya?

Mindenkinek szüksége van egy bankkártyára, de nem mindegy, hogy annak használta, különösen egy külföldi utazás vagy egy online vásárlás során mennyibe kerül. Erről szóló cikkünket szintén sokan olvassátok a mai napig.

Kis összegű befektetési tippek

Sajnos nem tud mindenki milliókat befektetni, de azok is tudják gyarapítani vagyonukat, akik csak néhány tízezer forinttal rendelkeznek. A fenti cikk nekik nyújt segítséget.

Milyen pénzügyi végzettséggel rendelkezzen egy pénzügyi tanácsadó?

A mai világban nagyon nehéz megbízható pénzügyi tanácsadót találni, ezért ebben a cikkben néhány olyan információt mutattam be, mely segít egy megbízható személy kiválasztásában.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.