Adó 1+1 %

A tegnapi cikkemben olvashattátok az adóbevallás idei legfontosabb információt. Ma a témánál maradva az 1+1 %-os felajánlásokról írok.

Az idei változások ellenére sincs akadálya annak, hogy rendelkezzünk az adó 1+1 százalékáról a bevallástól függetlenül. Erre online is lehetőség van a nyomtatott nyilatkozat postázása mellett május 22-ig.

Napjainkban számtalan a társadalom széles rétegei számára létrehozott szociális, oktatási és egyéb szükségleteinek kielégítésre létrehozott alapítvánnyal találkozunk. Ezek között a szervezetek közül nagyon nehéz választani, hiszen sajnos sok csalóval találkozhatunk, akik saját érdekeiket fontosabbnak tartják, mint az alapítvány eredeti céljait. Ezért érdemes utána járni, hogy mire költik el az alapítvány pénzét pl.: mennyi személyi jellegű ráfordítás van a szervezetnél.

Ennek ellenére vannak olyan szervezetek, melyek megérdemlik a pénzt, hiszen azt valóban a szegényekre és a nehéz helyzetben lévőkre költik. Ilyen a Baptista Szeretetszolgálat és az Ökumenikus Szeretetszolgálat is, melyet bátran merek ajánlani.

Adni jó, dönts te is adód 1+1 százalékáról! Továbbá arra biztatok mindenkit, hogy amennyiben megteheti havi 1.000 forinttal támogassa a választott szervezetet, mely összeg az átlagembernek nem sok, viszont sok krízis helyzetbe került személy számára az életet jelentheti.

Itt tudtok tovább szervezeteket keresni!

Te kinek adod adód 1+1 százalékát?


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.