Magyarország legjobb pénzügyi oldalai

Számtalan olyan pénzügyi szakember van az országban, akiknek a véleményére érdemes hallgatni, akiket én is olvasok. Tudni kell viszont, hogy nagyon sokan valós tudás nélkül próbálnak befektetési tanácsokat adni. Őket nagy ívben kerüld el! Ehhez szeretnék ezzel a cikkel egy kis segítséget nyújtani, melyben összegyűjtöttem az általam gyakran látogatott és nagyra tartott pénzügyi oldalakat, melyeket mindenkinek ajánlok.

– Kiszámoló.hu:

Csernok Miklós független pénzügyi tanácsadó szerkeszti az oldalt. A szerkesztő szakmai tudását már több száz cikkben bizonyította. A tanácsadói tevékenység mellett pénzügyi képzésekkel is részt vesz abban, hogy a magyarok anyagi helyzete javuljon. Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt, mert Miklós sok éves szakmai tapasztalata jól látható az oldal minden tartalmán.

– Papszt Kriszta:

Papszt Kriszta a személyes és családi pénzügyek szakértője. Rejtett költségektől mentes pénzügyi tanácsadással várja az ügyfeleit. Cikkeiben szintén jól érezhető az a sok éves szakmai tapasztalat, amelyet a bank szektorban szerzett. Kriszta tudásanyagokkal, tanácsadással, coachinggal, rendezvényekkel és pénzügyi tanácsadással is segít a hazai befektetőknek. Munkáját ezúton is köszönöm neki.

 

 – Magánpénzügyi Akadémia:

Az iskolákban nincsen pénzügyi képzés, de a gyereknek meg kell tanulniuk a pénzügyeket ahhoz, hogy sikeresek legyenek az életben. Ennek a megvalósítását vállalta magára hazánkban Alkér Orsolya az oldal főszerkesztője, aki számtalan családot tanított meg az elmúlt években a helyes pénzügyi szemléletre. Évek óta olvasom Orsolya hírlevelét, melyet reményeim szerint minél tovább megtehetek még. További sok erőt kívánok Alkér Orsolyának a küldetése megvalósításához.

– Pénzügyi Térkép:

Fa Kinga családoknak segít a pénzügyi stratégiájuk megtalálásában és kidolgozásában. Számtalan cikket írt már pénzügyi témában és folyamatosan publikál egy újságban is. Érdemes benézni az oldalára, ahol több olcsó tanfolyammal is vár téged Kinga, hogy jobban eligazodj a pénzügyekben.

– Bankmonitor.hu:

A szerkesztőség a pénzügyekről ír érthető módon, hogy senkit se érjen meglepetés. Látogasd meg az oldalt, ha van egy kis időd!

– AlapBlog.hu:

Bilibók Botond vezérigazgató remekül válogatta össze az oldal és a hozzá tartozó lap szerkesztőségét. A fiatalos csapat mindenki számára érdekes cikkeket ír, ráadásul könnyen érthető módon.  Minden pénzügyi szakember álma lehet, hogy egy ilyen nagyszerű csapatot erősíthessen. Kívánom, hogy a jövőben is minél sikeresebbek legyenek.

– Portfólió.hu:

Illetve a portfólió csoporthoz tartozó pénzcentrum.hu is a hazánk vezető gazdasági hírforrásainak mondhatóak. Számtalan neves pénzügyi szakember írásait olvashatjuk itt, melyekből rengeteget lehet tanulni. Ha tájékozódni szeretnél, nézz be ide!

Te milyen pénzügyi oldalakat olvasol?


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.